Publicat el 29/11/2022

El proper dissabte 3 de desembre, Festa de Nadal a les 18h. L’espectacle teatral d’improvisació d’Impro Acatomba omplirà el Teatre del Círcol de Badalona. Veniu a compartir una estona de riures amb nosaltres!

 

 

 

Torna la Festa de Nadal d’Acollida i Esperança i aquest 2022 ho fa amb un espectacle de teatre de la Companyia Impro Acatomba. Un any més -només amb les excepcions dels anys de pandèmia- Acollida i Esperança torna a celebrar la seva trobada de Nadal, punt de referència per a l’entitat i espai per retrobar-se i per gaudir d’una estona de cultura i de paraules.
Per a l’entitat, aquesta és una de les cites més importants del calendari perquè sempre ha estat espai per compartir, abraçar-se i connectar amb el sentit de cura i acompanyament de les persones i fer-ho en el marc de les festes de Nadal. Però és, també, una activitat per projectar-se a Badalona i donar a conèixer la tasca que Acollida i Esperança realitza des fa més de 25 anys a la ciutat.

Amb aquest doble objectiu, doncs, per a dissabte 3 està prevista la trobada que comptarà amb l’espectacle d’improvisació d’Impro Acatomba. Nascuda l’any 2001 al barri de Gràcia com a companyia teatral, Impro Acatomba ja en els primer espectacles barrejaven text amb improvisació. De seguida, però, es decanten artísticament per aquesta disciplina plena de màgia que és la improvisació teatral en to de comèdia que els ha portat a impartir classes i girar per tot el país.

Us esperem dissabte 3, a les 18h, al Teatre del Círcol de Badalona (c/ Sant Anastasi, 2 – Mapa localització), per compartir una estona plena de riures i per desitjar-vos Bon Nadal i un 2023 ple d’alegria
L’entrada a l’espectacle serà gratuïta i cadascú podrà fer l’aportació que vulgui per accedir-hi. I si voleu col·laborar, existeix la fila zero on podeu fer directament un donatiu al número de compte de la Fundació (ES18-2100-3317-1222-0006-5609) o fer-nos un Bizum al 04148.

 

Redacció
Imatge i font: Fundació Acollida i Esperança

 

Deixa un comentari