Publicat el 16/11/2020

És un servei mòbil d’assessorament tècnic en arranjaments i upcycling tèxtil, gratuït i adreçat a tota la ciutadania

Dins de les activitats programades amb motiu de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre,
(http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/). Alella ofereix a la ciutadania un nou recurs per fomentar les bones pràctiques mediambientals.
Seguint la mateixa línia de la Reparatruck, es tracta d’un vehicle amb una costurera, les eines i els mitjans necessaris per poder portar a terme els arranjaments o les transformacions. L’objectiu és promoure la reparació i la reutilització, fomentant el canvi d’hàbits de consum per allargar la vida útil de la roba. Es podran reparar o reconvertir peces de roba amb l’ajuda dels mitjans i els coneixements que ofereix aquest servei mòbil.
La primera visita programada per al 8 de novembre es va haver d’ajornar atenent a les mesures restrictives per la pandèmia.

A part de la cita del proper divendres 21 de novembre, també s’ha programat una altra visita per al 14 de desembre. L’horari és de 10 a 13h i el punt de trobada la Plaça de l’Ajuntament.

Deixa un comentari