Publicat el 26/05/2019

El proper dissabte i diumenge 1 i 2 de juny la fira Aqua Calida permetrà gaudir de tot tipus de productes saludables pensats per al benestar

La gastronomia és un dels eixos principals per a un estil de vida que aposta per la salut i el benestar. Per això en aquesta tercera edició de la bio-fira Aqua Calida, els organitzadors de l’esdeveniment aposten per la gastronomia com un dels eixos centrals i s’ha creat un Espai Gastronòmic que estarà situat a laplaça de la Vilai del que es podrà gaudirdissabte,entre les 16h i les 23h, idiumenge,entre les 10h i les 16h. Entre d’altres atractius que ofereix la cuina saludable i de proximitat, tindreu l’ocasió de fer una degustació de cerveses ecològiques.

D’altra banda, dissabte, a les 20:30h se celebrarà un sopar popular amb Food Trucks, i també s’oferirà una fideuada ecològica; i diumenge a les 14h ces farà un dinar popular on la protagonista serà la paella ecològica. Es pot fer la inscripció a aquestes activitats enviant un correu a turisme@gmail.com, o bé el mateix dia al Punt d’Informació de la fira.

També es comptarà amb el taller Gastronomia de les plantes oblidades, a càrrec del col·lectiu Eixarcolan, on es farà una mostra de diferents espècies silvestres comestibles i ensenyaran com utilitzar-les en l’alimentació del dia a dia.
Es tracta, en definitiva, de conèixer noves receptes, degustar nous sabors i apostar per una alimentació sana que a més encaixa amb una economia sostenible.

Coneix la fira amb detall: www.caldetes.cat/aquacalida

Deixa un comentari