Publicat el 25/02/2022

Avui divendres comencen les activitats programades de Carnestoltes, amb la recuperació de les propostes presencials

 

Aquest divendres s’inicia el programa de la celebració del Carnestoltes 2022 que, gràcies a la millora de les dades sanitàries, tornarà a incorporar activitats presencials.
Aquestes començaran al matí amb la rua de l’institut escola Pla de l’Avellà i seguiran amb la de l’escola Sant Feliu (a les 15.30 h).
Ja a la tarda, a partir de les 18 h, la celebració se centrarà a l’envelat municipal on hi haurà animació infantil amb la companyia Xip Xap, el concurs de disfresses infantil, el concurs per a adults i a partir de les 22 h el ball de Carnestoltes.

La programació continuarà dilluns 28 de febrer amb l’espectacle musical “The show must go on” al casal de la gent gran El Castellet.
Dimarts serà el torn del Ball de Momerotes a partir de les 20 h i de la marxa fúnebre a partir de les 22 h a l’envelat municipal.

El punt final la celebració del Carnestoltes serà dimecres 2 de març a les 19 h amb la lectura a la terrassa de Can Martinet del testament, a la que seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la Vella Quaresma.
Ja a les 20 h a l’església parroquial tindrà lloc la missa d’imposició de cendra.

Consultar el programa:   https://gaudeixcabrera.cat/cat/agenda.html

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari