Publicat el 21/09/2020

La 5ena edició del Calella Film Festival, el festival de cinema del Maresme, tindrà lloc del 2 al 10 d’octubre

Difondre i promoure el cinema és el propòsit del Calella Film Festival que enguany arriba a la seva 5ena edició. El festival, que va néixer a Calella l’any 2015, està organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema i té el suport de l’Associació Turística de Calella i l’Ajuntament de Calella.

Dins del festival destaquen les dues seccions a concurs: el Low Budget Films i el Creative Rosebud Awards. A la primera, competeixen els llarg metratges seleccionats com a millors produccions de l’any d’àmbit internacional, amb inversió inferior als 500.000 euros. Mentre que a la secció especial Creative Rosebud Awards,  concursen totes aquelles produccions que al llarg de l’any han destacat per la seva creativitat i originalitat, tant en l’àmbit de producció nacional com en l’internacional amb una inversió superior als 500.00 euros.

Segons expliquen els organitzadors, el Calella Film Festival té com a objectiu esdevenir un referent tant al Maresme com al nostre país del cinema de qualitat i aspira a convertir-se en un festival internacional amb seccions competitives que abastin gran part de les vessants artístiques del cinema contemporani.

Trobareu tota la informació al web www.calellafilmfestival.com

Deixa un comentari