Arriba al mercat un paquet d’excursions d’un dia a Badalona que es vendrà arreu de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/02/2012

Viatges Iberia posarà en marxa la iniciativa després que la regidoria de Turisme convidés a agències de viatges i hotels de la ciutat a visitar els diferents espais arqueològics romans


El proper mes d’abril l’empresa Viatges Iberia començarà a comercialitzar a Catalunya un paquet d’excursions d’un dia a Badalona que inclou, entre d’altres serveis, el desplaçament en autocar fins a Badalona, la visita a les Termes i al Decumanus, a la fàbrica de l’Anís del Mono i al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. La visita inclou també un dinar en algun dels restaurants de la ciutat.


Aquest paquet turístic anirà dirigit a gent gran i es promocionarà a través de més de 100 oficines de Viatges Iberia a Catalunya. L’empresa preveu que arribarà a més de 8.000 clients.


Aquesta iniciativa s’ha fet realitat després que regidoria de Promoció Econòmica, Comerç Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona organitzés el passat mes de novembre una visita al conjunt arqueològic de Baetulo, dirigida a les empreses que treballen al sector turístic a la ciutat.


L’objectiu d’aquesta visita era donar a conèixer a les agències de viatges i hotels el nou conjunt arqueològic de les Termes i el Decumanus, així com altres espais de la Baetulo ciutat romana, com el Jardí de Quint Licini i la Casa dels Dofins. D’aquesta manera, els professionals podien conèixer de primera mà els espais museïtzats i visitables, atractius turístics importants d’aquesta ciutat, per tal promocionar-los entre els seus clients i empreses.

Deixa un comentari