Publicat el 08/03/2021

Més de 8.000 espectadors ja han vist la sisena pel·lícula d’aquest cineasta i actor català, que fa un emotiu viatge pel passat industrial de Catalunya

La sisena pel.lícula del cineasta i actor català Joan Frank Charansonnet (“Pàtria”, “Doctrina”, “Ànima”) pretén homenatjar a totes les persones anònimes (especialment les dones) que van contribuir a fer créixer el nostre país. El film transcorre des dels anys vint fins als vuitanta del segle XX, mostrant el passat industrial de Catalunya a través de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat.

Terra de telers. Esplica la història de la Julieta, una nena de sis anys,que arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a la Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.
Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).
La pel·lícula compta en el seu repartiment amb una quarantena d’actors i actrius que combinen experiència i complicitat: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Aleix Rengel, Jordi Pesarrodona, Elena Codó, Sònia Guimerà, Eduard Alejandre, Jordi Reverté i el mateix Joan Frank Charansonnet.

Terra de telers va ser estrenada el passat mes de desembre a la plataforma Filmin i en més de 30 sales, simultàniament. Fins al dia d’avui ha acumulat més de 8.000 espectadors, entre cinemes i la plataforma digital. El primer cap de setmana de l’estrena va entrar a les llistes en el Top 20 del Box Office nacional, i es va posicionar a la quarta posició de mitjana de còpia per sala.
Horaris i Sales d’aquest mes de març :

* Cinema Edison de Granollers
dimarts 23 de març  a les 19,00 h

* Teatre Margarida Xirgu de Badalona
dimecres 24 de març a les 20,00 h

* Sala Mozart de Calella
dijous 25 de març a les 20 h

* Sala Teatre d’Orrius
dissabte 27 de març a les 18,oo h

* Pavelló Sant Cebrià de Sant Cebrià de Vallalta
Diumenge 28 de març a les 18 h.

* Espai d’Arts escèniques Casal d’Alella
dimarts 30 de març a les 19,00 h.

Més informació: www.ciclegaudi.cat

 

 

Deixa un comentari