Publicat el 18/10/2022

L’Espai l’Amistat acollirà aquest cap de setmana el concurs de formacions musicals amateurs “Delayta’ns”, que arriba a la seva 10a edició

 

 

 

En aquesta ocasió seran 8 les formacions concursants en un Delayta’ns que presenta novetats respecte a edicions anteriors.
La més destacada consistirà en la conversió de l’esdeveniment en una residència artística per a grups musicals emergents a través de la qual les bandes participants podran gaudir d’un temps de treball exclusiu amb els membres del jurat.
L’objectiu és que els concursants tinguin ocasió de millorar amb ells la seva proposta artística i així arribar més preparats a les eliminatòries i a la final.

El concurs tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre, i comptarà amb dues semifinals, a les 11 i a les 17 h, i la final a les 20.30 h.

En la primera semifinal actuaran Eloi Duran, Marta Shanti, Mireia i Yuhniversia, i en la segona Albert Gámez, Bigwé, Montflorit i Victori Andreu.
Actuarà com a mestra de cerimònies l’actriu i guionista premianenca Elisenda Pineda. Tant les semifinals com els finals estaran obertes al públic.

Pel que fa al jurat, estarà format per la mateixa Elisenda Pineda; els músics Carles Chacón, Laura Andrés, Maite Vernet, Òscar D’Aniello (Delafé) i Rafel Plana, i el director, dramaturg i dibuixant Martí Torras.

A banda de les votacions del jurat, també hi ha un premi popular que guanyarà la banda que aconsegueixi més vots del públic.


Premià de Jam

Com a prèvia al Delayta’ns, divendres vinent, 21 d’octubre, a les 22.30 h, tindrà lloc al mateix Espai l’Amistat el “Premià de Jam”, una jam session oberta a tothom que hi vulgui participar.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari