Publicat el 25/05/2021

Més de 50 artistes nacionals i internacionals participaran en el festival amb música, espectacles, poesia i ponències sobre memòria històrica

Amb el suport i col·laboració de l’Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya, l’Associació Catalana d’Expressos Polítics del Franquisme, La Voz Ahogada, projecte escènic i les famílies, activistes i simpatitzants d’arreu del món.

El pròxim diumenge 30 de maig, amb motiu de la commemoració de l’enfonsament del Ciutat de Barcelona, amb 250 brigadistes internacionals a bord a la costa de Malgrat el 1937, tindrà lloc el Festival Internacional Solidarity Park.
Un festival que forma part d’un projecte artístic i de memòria històrica més ampli, que des de la participació comunitària uneix les comunitats local i internacional en l’aprenentatge de la història de les Brigades Internacionals amb l’objectiu de combatre el feixisme actual.
Amb una programació de 9 hores i de format híbrid (presencial i virtual majoritàriament), participaran artistes musicals, cors, poetes, companyies de teatre, ballarins, documentalistes i fotògrafs nacionals i internacionals.

El programa està dividit en quatre zones de Malgrat de Mar representatives on es duran a terme 3 activitats presencials, incloent-hi l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Malgrat a les 12:00, on es farà un debat i reflexió.
Per a més informació sobre el projecte, visita www.solidaritypark.com

11:00 Arxiu Històric: música, exposicions, debats històrics
13:00 Al carrer: Corals i música, art, poesia, història, dansa i teatre
15:00 A la Platja: (hora que el vaixell es va enfonsar) Documentals, entrevistes, música i treballs artístics d’estudiants
17:00 Al Pub: Música, vídeos, performance
19:00 Festa amb música

Com a característica del festival, l’organització es duu des de Catalunya, i la producció tècnica de la retransmissió des d’Alemanya.

Per seguir en directe el festival es pot fer a través del canal YouTube https://youtu.be/Cqmk2JhhR80. També es retransmetrà parcialment a través del compte de Facebook @solidaritypark

 

Deixa un comentari