Publicat el 22/07/2021

El CN El Balís i el CN Vilassar de Mar organitzen conjuntament del 23 al 25 de juliol la XLVI edició regata Trofeu Solete de la classe Finn

La competició se celebrarà en les mateixes aigües de Sant Andreu de Llavaneres. La regata en modalitat de Flota acollirà els millors regatistes de Finn de Catalunya. El club, que acull constantment competicions marítimes, ho té tot preparat per celebrar aquest esdeveniment amb les mesures de seguretat corresponents.

Hi ha programades 8 proves al llarg dels tres dies. Els participants començaran divendres amb el registre i reunió de patrons per tot seguit, si les condicions ambientals ho permeten, iniciar la primera prova a les 15 h.
Tots els regatistes, entrenadors, tècnics i acompanyants hauran de mantenir conductes ètiques i mediambientals per preservar l’entorn. Una premissa des de la qual insisteixen des del CN El Balís, ja que donen molta importància a la cura del medi ambient.

El CN El Balís, club referent en l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell, és la seu de campionats nacionals i internacionals i ja va organitzar, l’any 2018, el Mundial de Finn Màster on hi van participar 353 regatistes de 32 països. El Club compta amb un gran nombre d’esportistes federats, de campions i campiones, de títols i, fins i tot, de regatistes que representaran el CN El Balís a les Olimpíades de Tòquio.

Deixa un comentari