Publicat el 28/10/2016

El proper dilluns 7 de novembre, a les 17 hores, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto (carrer Planeta Mart, s/n) tindrà lloc l’acte de presentació del projecte ‘Aprenem’ a Badalona, una nova iniciativa comunitària amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de llengües a través de l’intercanvi lingüístic. La presentació anirà a càrrec de la directora de la biblioteca Llefià-Xavier Soto, Mercè Rivas Rega, i de la responsable del programa Aprenem, Sophia Blasco Castell.

Els tallers ‘Aprenem’ apliquen una metodologia basada en grups reduïts on els participants aprenen i ensenyen llengües a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d’una àmplia selecció de recursos per a l’aprenentatge disponibles a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto i també a la pròpia pàgina web del projecte, www.aprenem.blog.cat.
De manera transversal, el projecte ‘Aprenem’ també té l’objectiu d’afavorir l’ús social del català i reforçar la integració i la cohesió social, fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals a través de la participació d’una iniciativa comunitària. 

L’objectiu és consolidar a la ciutat les possibilitats d’aprenentatge de noves llengües a través del treball col·lectiu i l’experiència d’aquesta iniciativa, que ja funciona a altres barris de Barcelona i a altres ciutats de Catalunya.

Les inscripcions s’obriran a l’acte de presentació del projecte, que tindrà lloc el proper dilluns.
Durant l’acte s’establiran els primers grups, així com les opcions horàries i els espais on es duran a terme les sessions. Un cop establerts els grups, les inscripcions romandran obertes durant tot l’any.

Acte: Presentació Projecte -Aprenem-
Dia: dilluns 7 de novembre
Hora:les 17 hores
Lloc:Biblioteca Llefià-Xavier Soto
Carrer: Planeta Mart, s/n

Deixa un comentari