Publicat el 09/06/2024

Aquest juny en el Festival de Música Gran Sol actuaran el cantant Paco Candela, i Diego Cortés i Flamenco Vivo amb l’espectacle Konjaleo

 

 

Els concerts del Festival de Música tindran lloc a l’amfiteatre del parc del Gran Sol, al barri de Llefià de Badalona els dies 21 i 24 de juny.

Paco Candela, originari de Sevilla i considerat una de les millors veus del flamenc a Espanya, actuarà el divendres 21 de juny a les 22 hores. Candela, que va començar la seva carrera musical als 7 anys, ha estat sempre lligada al flamenc i està considerat com una de les millors veus del país. Compta amb 16 àlbums i amb nombrosos premis i reconeixements.

El dilluns 24 de juny, també a les 22 hores, serà el torn del guitarrista català Diego Cortés, que juntament amb l’Asociación Flamenco Vivo presentarà l’espectacle “Konjaleo”. és un espectacle liderat pel guitarrista i compositor de Tordera (Barcelona) Diego Cortés, que compta amb la col·laboració de l’Asociación Flamenco Vivo de Badalona. Aquesta producció, que barreja tradició i modernitat, inclou una combinació de guitarra flamenca, percussió, veus i ball flamenc, oferint un recorregut per diferents estils  que van dels pals tradicionals del flamenc, a la rumba catalana i les sevillanes.

Els dos concerts seran gratuïts, i l’esdeveniment està situat a l’amfiteatre del parc del Gran Sol, a la cantonada del carrer d’Àsia amb el carrer de Juan Valera.

Cristina Agüera, segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, ha destacat la qualitat de la programació d’enguany, afirmant que “la gran qualitat i atractiu del cartell d’aquesta edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona, amb uns artistes de primera fila, demostra, una vegada més, que aquest Govern aposta pels actes culturals de primer nivell.”

Aquest festival es consolida així com una cita imprescindible en el calendari cultural de la ciutat, oferint una experiència única per als amants de la música flamenca i la cultura en general.

 

Redacció

 

Deixa un comentari