Publicat el 10/12/2017

La setmana vinent comença la venda d’abonaments i entrades del Teatre Auditori de Granollers

La segona part de la temporada 2017/2018 arrenca amb una cartellera d’espectacles innovadora i plena de sorpreses als escenaris del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots.
Espectacles de tots els gèneres –teatre, dansa, circ, musica clàssica, òpera, jazz, noves tendències… – i propostes pensades per obrir els espais a l’espectador per tal que se’ls sentin més seus que mai.

El 12 de desembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h, començarà la venda d’abonaments a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers i el 13 de desembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h, la venda d’entrades. A partir del 14 de desembre, l’horari de venda d’entrades i abonaments serà els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 19.30 h.
Divendres 5 de gener, les taquilles estaran tancades. També podeu adquirir les vostres entrades pels espectacles d’Escena grAn a:  www.escenagran.cat i a les webs de cada equipament.

UNA PROGRAMACIÓ PER A TOTS ELS PÚBLICS!
El Teatre Auditori de Granollers ha programat, per la seva part, una seixantena d’espectacles, destacant els de música clàssica i òpera al costat de l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus–Cor Infantil Amics de la Unió, el Cicle Carles Riera i el Cicle d’òpera de Catalunya.
L’equipament acollirà, tal com es va explicar, obres de teatre d’excepció, atípiques en ciutats mitjanes com Granollers: Cyrano amb Lluís Homar, Bodas de sangre amb Clara Segura i Nora Navas i Moby Dick, protagonitzada per Josep Maria Pou, entre d’altres.
La música moderna tindrà també un paper destacat amb Blaumut, Chicuelo i Mezquida i Jorge Drexler i, completaran l’oferta, interessants propostes de circ i dansa, com ara, l’espectacle de la Producció Nacional de Dansa i el Ballet de Catalunya.
La Sala de concerts Nau B1 donarà a conèixer els nous treballs de grups com Illa Carolina, El Petit de Cal Eril, la banda familiar Macedònia i La Iaia.
Visitaran també la Sala de concerts els optimistes Amics de les Arts, amb Un estrany poder, i el grup de culte, Obeses, amb Tornen els herois.
Llevant Teatre, per la seva part, tornarà apostar pel teatre compromès amb propostes com Cristian, Cospress i Veus de Txernòbil i els patinautes seguiran acompanyant els nens i nenes per les diferents propostes escèniques en una temporada familiar d’allò més divertida!. I arrodonirà la cartellera, el Teatre Auditori Can Palots, el darrer equipament incorporat a la gran família d’Escena grAn, amb espectacles variats i de qualitat, com l’enginyosa comèdia Anguilas, el thriller Paraules encadenades de Jordi Galceran, l’explosiva Sapiens dirigida per Sergi Belbel i la 5a edició del festival de música acústica, FEMAC.

Una cartellera carregada d’innovació, plena de sorpreses i amb propostes per a tots els públics i per a tots els gustos!

Llibret de la nova programació:
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/fitxer/4891/llibret_escena_gran_febrer_juny_2018.pdf

 

 

 

 

 

Deixa un comentari