Publicat el 24/08/2017

Els Sants Genís 2017 arriben consolidant activitats i amb novetats com el Concert de Tarda al pati del Museu o la Nit de Grups.

La Comissió de Festes i les entitats de Vilassar de Dalt activen el programa de la Festa Major dels Sants Genís d´aquest 2017 que arrencarà avui, amb el pregó, a càrrec de l’actual Defensora de la ciutadania Xaro Mariscal i el pregonet, a càrrec de Gael García. Aquest primer vespre de Festa Major acabarà, com ja és tradicional, amb el pa amb tomàquet a la Plaça de la Vila.

Aquest any repeteixen actes emblemàtics com el Correfoc i el Correfoc infantil, la Sindriada, la ballada de Sardanes o la Sardinada amb havaneres per tancar la Festa Major. També es consoliden activitats recents com el brindis amb els pregoners el dia 25, el Brossart o el Rebombaigua, la Cercavila Esbojarrada dels gegants o el concurs d’arrossos. Aquest any també torna el Concurs Santa Llúcia Go! recuperat l’any passat inspirant-se en el concurs Santa Llúcia Gloriosa.

Entre les novetats d’aquest any hi ha el Concert de Tarda que portarà la música del Mediterrani del grup Dàfnia al Pati del Museu Arxiu de Vilassar el dissabte 26 d’agost; també la Nit de Grups el mateix dissabte quan passaran per l’escenari de la Plaça de la Vila els grups Global Jazz, Ovella Xao, Festucs i System Beat.

La Festa Major dels Sants Genís s’allargarà entre el 24 i el 27 d’agost.

Deixa un comentari