Publicat el 04/03/2016

El Forma´t 2016 arrenca a primers de març i s´allargarà fins al desembre. Aquesta serà la quarta edició d´un cicle que vol fomentar la formació i l´ocupació i que en els  darrers cursos ha estat un èxit. 
En aquesta ocasió, s´oferiran vint-i-set sessions dedicades a l´emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves. És una proposta de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Sant Andreu de Llavaneres, en col·laboració amb l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

A Llavaneres s´oferiran un total de dinou propostes, des del 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora i fins a final d´any. 
Seran conferències, tallers i cursos i s´impartiran a la Biblioteca municipal i, en el cas de les propostes adreçades als joves, en el Casal de Joves de Llavaneres.
Una de les novetats d´aquest 2016 és que les activitats s´han programat a partir de quatre grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s´adreça l´oferta lectiva: comerciants, emprenedors, persones que volen millorar l´ocupació o joves. En el cas dels comerciants, per exemple, s´oferiran en horari de migdia, per tal que no coincideixi amb els horaris comercials. Entre d´altres, podran accedir a un curs d´anglès.
Pel que fa a Sant Vicenç de Montalt, s´han programat vuit propostes, que també inclouen xerrades i formació.

Us podreu inscriure a les primeres sessions de Llavaneres i de Sant Vicenç del Forma´t  al web: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=10193

Deixa un comentari