Publicat el 01/10/2014

La iniciativa promoguda per Circulant, circ en moviment i Aliança Mataró torna de nou amb una programació trimestral engrescadora, molt variada i de qualitat. Una programació creada únicament amb mitjans privats adreçada a tots els públics, però especialment al públic familiar. L’objectiu amb la que va néixer i que segueix sent plenament vigent és el d’apropar i ampliar les arts circenses i para-teatrals a nous públics.


El cicle va començar el passat 5 d’octubre amb l’espectacle de clown i circ DRIIING!…TRUCANT A CAMILO de la companyia italiana afincada a Barcelona Camilo Clown.
La segona proposta serà la bonica i premiada creació MERCI BIEN de Mumusic Circus diumenge, 30 de novembre i la tercera del trimestre, el 4 de gener apostant enguany per programar un espectacle dins el cicle de nadal, uns dies en què també be molt de gust anar en família a veure circ. L’espectacle LP MIX en la seva versió de sala de Cia. LP. I a Mataró, circ al casal! sempre amb l’entrada de l’espectacle a l’acabar hi ha sorteig de regals per gaudir en família, una activitat que s’ha convertit en molt esperada també pel públic assistent.
El gener del 2015 serà quan Mataró, circ al casal! celebrarà cinc anys de vida.
Un projecte engrescador que cada vegada suma més col·laboradors en la promoció (de 3 a 11 actualment), però que segueix tenint dificultats al no ser un projecte autosuficient. Des de la productora s’ha treballat i es treballa per aconseguir altres fonts de finançament més enllà de l’ingrés per entrades venudes, perquè creiem que les empreses i institucions que s’ho puguin permetre haurien de fer una aportació a la cultura i als nous públics, tot i així podria ser que al 2015 celebrem l’aniversari i sigui alhora una cloenda.

Deixa un comentari