Publicat el 25/06/2015

Artistes a Cel Obert és una associació amb seu a Rupià (Baix Empordà) que té com a objectius difondre i promocionar l’art en totes les seves formes, exposar obres d’artistes, crear espais de comunicació entre persones amb interessos culturals, donar suport a nous creadors i oferir serveis educatius dins l’àmbit artístic.
Des dels seus inicis, l’associació ha promogut la incorporació de la ceràmica al món de l’art contemporani i és per aquest motiu que artistes de diverses disciplines, s’agrupen per interactuar amb aquesta matèria, algunes vegades desconeguda per a molts d’ells.
Fins ara han intervingut sobre suports com bols, plats i tubs de fang, tots ells exposats en museus i sales d’exposició.


El repte que els hi han posat des d’Argentona és el de pintar càntirs.
L’acció es realitzarà el dissabte a la zona d’activitats educatives de la Plaça de l’Església a les 17h.
Els artistes participants són: Núria Efe, Anaïs Mestre, Montse Seró, Montse Pons, David Rosell, Anna Ballesté, Jorge Sarraute, Joan Poch, Octavi Intente, Montse Roldós, Montse Soler, Pilar Aldana, Didi, Josep Maria Torrebella, Pep Camps, Joan Miranda, Juliet Murphy, Marta Trepat, Silvia Bofarull, Lidia Tur.


Els càntirs pintats durant l’acció artística s’exposaran al Museu del Càntir del 19/09/15 al 18/10/15 a l’exposició del col·lectiu d’artistes: Càntirs a cel obert
Més informació:
http://www.museucantir.org/fira.htm

Deixa un comentari