Publicat el 20/03/2015

El passat dijous, l’Ajuntament d’Argentona va rebre la visita d’una delegació de la ciutat francesa d’Aubagne, encapçala pel primer tinent d’alcalde Alain Rousset i el regidor de Relacions Internacionals i Desenvolupament, André Levisse.
Després d’una visita al Museu del Càntir, l’alcalde Ferran Armengol i una nodrida representació del consistori francès van assistir a una recepció institucional al Saló de Pedra, on es van intercanviar diversos obsequis, entre els quals, una samarreta del RCD Espanyol de Dani Jarque per gentilesa del president, Joan Collet.
Es dóna la circumstància que un familiar de l’exjugador, Patrice Jarque, és membre de l’Associació de Ceramistes i la Cambra d’Artesans d’Aubagne.
Aquesta ciutat de la Provença francesa compta també amb una sòlida tradició ceramista i organitza prestigioses mostres ceràmiques.
El passat divendres es va dur a terme una reunió de treball en què hi varen prendre part també una representació del teixit comercial i empresarial d’Argentona. Durant aquesta visita, els dos municipis varen continuat avançant en la proposta que pot culminar en l’agermanament d’Aubagne i Argentona.
Cal recordar que a finals de l’any passat, Ferran Armengol, acompanyat pels regidors Vador Casas, Susana López i Àngel Puig, van desplaçar-se fins a Aubagne, on es van reunir amb el consistori francès i van posar les bases per a definir un programa d’intercanvis i projectes de col.laboració.

Deixa un comentari