Publicat el 30/04/2016

Per a commemorar el Dia Internacional de la Dansa i que té com a resultat la     24a edició de les Jornades de Dansa, Argentona ha preparat un bon grapat d´activitats des del divendres 6 al diumenge 8 de maig 

Divendres 6 de maig

MOVEO A L’IES D’ARGENTONA
Al matí, a l’IES d’Argentona.

Activitat de la Companyia de dansa Moveo adreçada als alumnes d’ESO i Batxillerat per donar a conèixer i apropar el món i l’art de la dansa als més joves.
Organitza: Regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’IES d’Argentona.

CLASSES OBERTES I DE DEMOSTRACIÓ
De 17.30 a 20.30 h. a la Plaça Nova

Tindrem l’oportunitat de veure en viu i directe cóm és una classe de dansa i de ball en diferents modalitats (salsa, clàssic, sevillanes..), també, si es vol, es podrà  fer un tastet i provar, sense compromís i amb total llibertat, de fer uns passos i participar en la classe.
Organitza: Regidoria de Cultura amb la col·laboració de Pas x Pas, Sentimiento Andaluz i el curs de Salsa del Centre Parroquial.

Dissabte 7 de maig

MÚSICA I DANSES GREGUES
A les 12.30 h.  a la Plaça Nova

El trio de música grega Feta i els balls guiats per Fotini Trigonaki garantiran submergir-se en una autèntica festa grega, amb una ballada final oberta a tot el públic.
Organitza: Regidoria de Cultura amb la col·laboració de Danses Gregues del Centre Parroquial.

MOSTRA I EXHIBICIÓ D’ESCOLES DE DANSA
De 17.30 a 19 h.  a la Plaça Nova

Es podrà gaudir de les coreografies de diferents escoles d’Argentona, el Maresme, i fins tot del Montseny, amb danses i balls de totes les edats i estils.
Organitza: Regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’Estudi de Dansa Pas x Pas.

ESPECTACLE DE DANSA PROFESSIONAL  A CÀRREC DE LA COMPANYIA MOVEO
A les 19 h. a la Plaça Nova

La companyia Moveo ha obtingut el Premi al Millor Espectacle de dansa a la Feria Internacional de Teatro y Danza de Osca. Dissabte estaran a Argentona, i de ben segur que ens sorprendran amb la seva agilitat, força, ritme i bellesa escènica.
Organitza: Regidoria de Cultura.

Diumenge 8 de maig

REFUGIÉE POETIQUE
A les 18.30 h. a La Sala

La gran ballarina i artista francesa Claire Ducreux oferirà un espectacle únic, ple de màgia i d’una autenticitat i bellesa fascinant. Recomanada per tots els crítics i representada als millors escenaris de Barcelona, arriba a Argentona amb motiu de les Jornades de Dansa. Feu-vos aquest regal venint a La Sala.
Organitza: Regidoria de Cultura.

Deixa un comentari