Publicat el 06/09/2017

L’Ajuntament d’Argentona, amb el suport de diverses entitats i organitzacions, realitzarà diverses activitats de celebració i reivindicació del 7 a l’11 de setembre

Amb la col.laboració de diverses entitats i organitzacions del municipi, com l’ANC d’Argentona, Argentona pel Dret a Decidir, el Centre Parroquial, Diables d’Argentona o la Fundació Setba, l’Ajuntament organitza del 7 a l’11 de setembre diverses activitats de commemoració i reivindicació  amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Durant els dies previs hi haurà xerrades i altres actes a favor del dret a decidir, a més d’altres propostes més lúdiques com una botifarrada, espectacles de foc i concerts.
dilluns 11 de setembre la jornada s’iniciarà amb un torneig d’escacs, els actes de la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova i posteriorment la sortida en autocar per participar a la mobilització convocada a Barcelona.

Podeu consultar el detall de la programació d’actes previstos al municipi al següent enllaç: http://argentona.cat/diadanacional2017

 

 

Deixa un comentari