Publicat el 15/11/2021

També funcionarà com a Oficina d’Atenció Ciutadana els dimarts de 9 a 13 hores

Aquest dissabte al matí es va celebrar una jornada de portes obertes que va servir d’estrena oficial del nou local social de Les Ginesteres, a les antigues instal·lacions del restaurant de la urbanització, on s’han dut a terme unes obres de rehabilitació.
L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Gina Sabadell, acompanyada per diversos regidors i regidores del consistori, així com representants de l’associació de veïns.
Al llarg del matí els veïns de Les Ginesteres van poder acostar-se per veure d’aprop el nou equipament i conèixer els detalls de funcionament.

A banda de servir com a espai de trobada i dinamització social del veïnat, l’espai realitzarà les funcions d’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal. Atendrà els dimarts de 9 a 13 hores i s’hi podran realitzar tràmits administratius i de registre, així com consultes, suggeriments i queixes, entre d’altres.
Des de l’Oficina també s’oferirà un espai d’informació i participació ciutadana i es col·laboració en la dinamització i cohesió social, donant suport a les entitats i en l’organització d’activitats.

Instal·lacions
A finals de març es van enllestir les obres de rehabilitació d’aquest espai. Compta amb una superífice de 120 m2, que consta d’un vestíbul, una sala polivalent d’uns 45 m2 per als veïns, i un despatx que es destinarà al personal municipal.
La façana ha experimentat també una important transformació, amb nous revestiments i l’ús de fusta per millorar la seva integració amb l’entorn i donar-li una estètica més moderna i natural.
És un equipament que prioritza els criteris de sostenibilitat i manteniment, amb un sistema de climatització per aerotèrmia i de recuperació de calor per a minimitzar el consum.
Compta també amb un pati posterior que servirà com a prolongació exterior de l’equipament, per a l’ús del veïnat per a la celebració o organització d’activitats obertes.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Argentona

 

 

 

Deixa un comentari