Publicat el 19/05/2020

Aquest divendres se celebrarà un ple extraordinari de l’Ajuntament d’Argentona per a l’elecció del nou alcalde/ssa, sense públic i retransmès en directe

La sessió per triar el nou batlle o batllessa d’Argentona tindrà lloc a la sala de plens de l’antic consistori aquest divendres, 22 de maig, a dos quarts de set del vespre. Com a conseqüència de l’actual situació de crisi sanitària, i per tal de preservar les mesures de protecció i prevenció sanitàries, no es permetrà l’accés al públic.

Segons informa el web de l’ajuntament, el ple es podrà seguir en directe per Ràdio Argentona al 104.6 FM, via online i també al canal de YouTube

La sessió prevista per a l’elecció del nou alcalde/ssa de l’Argentona va ajornar-se el passat 6 de maig, en un ple celebrat telemàticament,  després que l’oposició votés en contra de la urgència de la convocatòria del ple.

Cal recordar que l’anterior batlle, Eudald Calvo, va renunciar al seu càrrec el passat 13 de març, i Gina Sabadell ha ocupat en funcions l’alcaldia de l’Ajuntament d’Argentona durant tot aquest període.

Deixa un comentari