Publicat el 29/01/2019

L’equipament es construirà a Can Doro i inclourà l’Arxiu, la ràdio municipal i un aparcament soterrat

L’Ajuntament  ha obert el procés de licitació d’un concurs d’idees per escollir la proposta arquitectònica amb què es fonamentarà el projecte bàsic i d’execució de l’edifici municipal que està previst construir a la zona de Can Doro i que acollirà la biblioteca municipal, l’Arxiu i Ràdio Argentona.

La intenció és rebre propostes innovadores de disseny atractiu, sostenibles i de qualitat arquitectònica, que tinguin en compte els usos, l’entorn històric, amb la proximitat de la casa Puig i Cadafalch, així com la integració dels elements catalogats de la zona, com les mines de la Font de Sant Domingo, per a l’edificació d’aquest nou equipament que ha d’esdevenir un pulmó revitalitzador de l’activitat del centre de la vila.

A banda d’encabir la nova biblioteca municipal, el servei d’arxiu i l’emissora de ràdio, el projecte també contempla una plaça i un aparcament subterrani. La previsió és que l’edifici que encabirà els tres serveis ocupi una superfície construïda d’uns 2.340 metres quadrats, i l’aparcament en subsòl es planteja en dues plantes i una superfície de 1.800 metres quadrats.

La inversió estimada per a la construcció d’aquest nou equipament se situaria al voltant dels sis milions d’euros, un important esforç econòmic pel qual l’Ajuntament d’Argentona buscarà el suport d’altres administracions, com la Diputació de Barcelona, que ja està realitzant l’acompanyament del projecte i que subvencionarà la seva redacció.

Un jurat intervindrà en el procés per avaluar i seleccionar la proposta guanyadora, que rebrà l’encàrrec de la redacció del projecte.

Per a més informació podeu consultar clicar al següent enllaç:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=41405014&reqCode=viewCn&idCap=2409552&

Deixa un comentari