Publicat el 02/06/2016

L´Ajuntament d´Argentona, amb la col·laboració d´un gran nombre d´associacions, entitats i persones voluntàries del municipi, celebrarà els propers 4 i 5 de juny una nova Diada de la Flor, cita tradicional a la localitat i que arribarà amb una intensa programació d´activitats durant el cap de setmana. Es faran diversos tallers, exhibicions musicals i esportives i una trobada de puntaires, entre d´altres.

Com a novetat, diumenge al matí l´Ajuntament organitza dues visites a Can Garí, que permetran veure els espectaculars jardins d´aquesta meravella modernista de l´arquitectura d´Argentona. Un altre dels actes destacats d´aquest cap de setmana serà el nomenament, a les 13 hores, al Saló de Pedra, de Pepi Vila com a filla predilecta d´Argentona.

D’altra banda, alguns dels principals carrers del centre urbà tornaran a engalanar-se amb espectaculars catifes de flors. En aquesta edició en seran més d´una vintena. 

També a la plaça Nova i els voltants, s´instal·larà una fira d´artesania i comerç local que oferirà més al·licients a veïns i visitants per a recórrer el municipi durant aquest cap de setmana. 

El pati interior del Museu del Càntir també exhibirà la seva millor imatge, oferint de nou l´oportunitat de veure l´Ou com balla.

Deixa un comentari