Argentona. Care Santos pren el testimoni de la Tardor Literària amb Habitacions Tancades | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/10/2011

Després de l’estrena de la Tardor Literària que organitza el Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell amb Màrius Serra, aquest dijous 20 d’octubre prendrà el relleu la mataronina Care Santos amb la presentació d’Habitacions Tancades, la seva novel·la més ambiciosa i que ja ha venut els seus drets de traducció a una desena de països.
L’acte, com tota la sèrie de xerrades de la Tardor Literària, tindrà lloc al Saló de Pedra a les 8 del vespre

Habitacions tancades és una història d’intriga, amor i tragèdia amb el rerefons d’un món que va marxar per no tornar mai més. A la convulsa i fascinant Barcelona del Modernisme, la matriarca d’una de les nissagues més prestigioses de la ciutat es disposa a organitzar el trasllat a la seva nova llar, un preciós palauet proper al naixent passeig de Gràcia. Les parets d’aquesta casa seran les guardianes silencioses d’unes vides plenes d’ambició, secrets inconfessables i passions ocultes. Aquesta és l’herència que el temps confiarà a Violeta, última integrant de la saga: el passat, vist des del present, sempre és un trencaclosques amb peces perdudes. Care Santos fa un recorregut històric i social que ens convida a reflexionar sobre la feble memòria que transmetem a les generacions que ens segueixen. 
El cicle de la Tardor Literària continuarà amb Maria Barbal el 27 d’octubre i Jordi Puntí clourà la sèrie de xerrades el 3 de novembre.

Deixa un comentari