Publicat el 04/08/2018

Durant els tres dies de la fira s’organitzaran diversos tallers a les 19:30 hores, relacionats amb el tast i l’elaboració de la cervesa artesana

Un dels al·licients més saborosos de la Festa Major d’enguany serà l’exitosa fira de gastronomia local i cerveses artesanes. Mitjançant un sistema de tiquets, es podran bescanviar per les degustacions gastronòmiques i beguda que es desitgin.
Els tiquets (1 tiquet = 1 euro) es podran adquirir a l’estand informatiu que s’instal·larà a la mateix fira i que estarà en funcionament a partir del dissabte 4 d’agost a la tarda.
L’horari d’obertura de la fira serà del 4 al 6 d’agost, de 19 hores a 1 de la matinada, a l´Avinguda Puig i Cadafalch.
– Tastets gastronòmics, amb la participació dels següents establiments:Restaurant Sant Jaume, Can Serrat, La Peixeteria d’Argentona / Celler Castañé, Atahualpa, Forn Can Moré, Masia Can Raimí, Pastisseria Roser, La Torreta, Terracotta, Pizzeria Peperoni, Cheese Secret.
– També hi haurà estands de cervesa artesana, amb la presència de: La Montnegre (Alt Maresme), Molta Malta (Mataró), Quana Beer (l’Ametlla del Vallès), Synera (Arenys), Barret Cervesers (Granollers), Biir Brewer (Argentona).

 

Deixa un comentari