Publicat el 22/11/2022

Els Tallers es presenten dissabte 26 de novembre amb un acte d’inici de campanya que es farà al pati del Centre Cultural Calisay

 

 

La campanyaArenys ho aporta tot’ té l’objectiu de millorar la recollida selectiva de residus i per fer-ho vol millorar la consciència social sobre com fer-la des d’origen, tant en quantitat com en qualitat.

Durant el matí de dissabte, de 10 a les 13 hores, s’oferiran tres tallers per les persones que passegin per la Riera i el mercat setmanal dels dissabtes.
Hi haurà dos tallers de curta durada per jugar amb un trivial dels residus i un trencaclosques. El tercer taller serà un taller pràctic per aprendre a fer sabó amb l’oli usat de la llar. Aquest taller té una durada d’uns tres quarts d’hora i es convida als participants a portar el seu propi oli de casa.
Per fer el taller caldrà una inscripció prèvia, el mateix moment o una estona abans al punt d’informació que hi haurà al mateix pati del Calisay.

Durant tot el matí també hi haurà, donant suport a l’activitat, els informadors que formen part de la campanya de sensibilització.
El punt d’informació se situa davant del Calisay:  tots els dimecres, de 10 a 19h, els divendres de 16h a 20h, i els dissabtes de 9 a 13.30 h.
Aquesta primera fase de la campanya serà fins el 17 de desembre i es reiniciarà passat Nadal, a mitjans de gener.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari