Publicat el 09/07/2024

Aquest any, el municipi ha obtingut la tercera posició en la implementació de noves tecnologies en la categoria de municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants

 

 

Arenys de Munt ha estat reconeguda novament pel Consorci Administració Oberta de Catalunya per la seva excel·lent tasca en la implementació de noves tecnologies en la gestió municipal.

Durant els darrers anys, Arenys de Munt ha demostrat ser un referent en l’administració digital i el govern obert.
En concret, el municipi va quedar en tercera posició els dos anys anteriors, va aconseguir la segona posició fa tres anys i la tercera fa quatre. Aquest reconeixement s’ha atorgat gràcies a l’aposta del municipi per generar tots els tràmits, tant interns com externs, de manera electrònica, eliminant gairebé completament l’ús de paper. L’objectiu és continuar avançant en la gestió digital, promovent l’ús de dades obertes perquè els veïns puguin reutilitzar-les.

Els guardons del Consorci Administració Oberta de Catalunya valoren la feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya. L’objectiu és aprendre de les millors experiències per impulsar conjuntament un país digital i obert, amb el suport del gabinet tècnic i el laboratori d’innovació de l’AOC.

La Generalitat avalua el grau de maduresa de la transformació digital dels ens locals, utilitzant una metodologia innovadora que analitza més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. Aquest procés es realitza a partir d’informació de qualitat contrastada, recollida dels webs de les administracions locals, l’activitat dels serveis AOC i la informació facilitada pels mateixos ens locals i proveïdors d’aplicacions.

Podeu consultar el rànquing complet en aquesta pàgina.

 

Redacció

Deixa un comentari