Publicat el 03/05/2024

S’ha aprofitat per incloure-hi la senyalització de la Via Marina del Camí de Sant Jaume, en punts del Cavaió, Picòrdia i Camí cap a Caldes

 

 

Aquesta actualització dels senyals millora les indicacions que havien quedat obsoletes i incorpora senyalització pels trams perillosos. L’Eix Costa del Maresme és un recorregut turístic que connecta Arenys de Mar i la resta de municipis de la comarca, tant a peu com en bicicleta.
Els municipis per on transcorre són: Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou i Montgat.
La ruta completa té una durada aproximada de 13 hores i 30 minuts a peu i 4 hores i 10 minuts en bicicleta, amb una distància de 52,13 km i un desnivell positiu (253 metres) i negatiu de (252 metres) cadascun. Tots els detalls es poden trobar al web del Consorci Costa del Maresme i al perfil de Wikiloc.

S’ha aprofitat per incloure-hi la senyalització de la Via Marina del Camí de Sant Jaume, en punts del Cavaió, Picòrdia i Camí cap a Caldes. Arenys de Mar formaria part de la quarta etapa de les sis que transcorren per Catalunya.
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ofereix un fullet informatiu sobre aquest tram de la Via Marina, disponible a les oficines de turisme i en els punts de segellatge de cada municipi.

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha dut a terme aquest projecte, a petició del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, en resposta a les demandes dels municipis de l’Alt Maresme sorgides a les taules de treball.

 

Redacció

Deixa un comentari