Publicat el 18/05/2020

La Regidoria d’acció social de l’Ajuntament d’Arenys de Munt s’adhereix a campanya Bon veïnatge! del projecte Radars, una xarxa de prevenció i acció comunitària que té com a objectiu reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de les persones grans

Segons s’explica al web del consistori, la campanya vol millorar el vincle i la solidaritat entre els veïns que puguin conviure amb gent gran al mateix edifici o dins un mateix veïnat, i ho fa proposant recomanacions perquè els veïns i veïnes tinguin cura de les persones grans o vulnerables de la comunitat que ho necessitin:

  • Imprimint i penjant el cartell explicatiu de la campanya a l’entrada de l’edifici o a les zones més visibles, i una graella on es puguin apuntar amb el nom, pis i porta i telèfon de contacte, tant de la persona que tingui alguna necessitat com de qui vulgui donar aquest suport.
  • Descarregant el cartell i les propostes de passatemps, que es poden imprimir i deixar davant la porta de la gent gran de l’escala.

També proposa idees com crear una biblioteca deixant llibres, diaris, etc, en una cadira al replà, facilitar material de protecció o donar un cop de mà en tot allò que les persones grans puguin necessitar.

 

Deixa un comentari