Arenys de Munt, El - Musical?”- aconsegueix 10.000 euros per a l’ONG Esport Solidari Internacional | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/10/2011

L’espectacle “Musical?”, que s’ha representat aquest cap de setmana al Centre Moral d’Arenys de Munt, ha aconseguit una recaptació de 10.000 € amb els diners de les entrades venudes per a les funcions de dissabte i diumenge.


 L’entrega del xec es va fer moments abans que comencés la segona representació, per part de tot l’equip de “Musical?” al Sr. Josep Maldonado, president de l’ONG. Els organitzadors estan molt satisfets amb els números obtinguts i molt agraïts amb tots els assistents. Amb aquests diners es contribueix a que Esport Solidari Internacional pugui finalitzar un camp de futbol a Libèria el proper mes de gener de 2012.
L’ONG treballa per a aquells nens i nenes que viuen en societats complexes i vol que a través de l’esport i aquests gestos rebin l’estima i l’apreci dels qui volen contribuir desinteressadament en la seva millora de vida.


L’obra, protagonitzada per l’humorista Pep Plaza i el grup de teatre amateur Eskakejats, ha comptat amb la col·laboració artística i musical de la mezzosoprano Rosa Maria Campasol i la seva actuació -sorpresa per als assistents-, a més de la presència d’altres actors en petits papers.


En acabar les dues funcions, tal i com s’havia promès, s’ha sortejat la guitarra que ha utilitzat Pep Plaza en cada espectacle.
Les representacions del dissabte 8 i diumenge 9 d’octubre van fer el ple. Gràcies a tothom!

Deixa un comentari