Arenys de Munt. Celebració del - Dia Mundial de L’Alzheimer - a la Residència Sant Martí | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/09/2011

 El proper dimecres 21 de setembre ha estat seleccionat per commemorar el Dia Mundial de la malaltia d’Alzheimer, proposat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Associació Internacional d’Alzheimer.
Per aquest motiu, la mezzosoprano Rosa Maria Campasol ha volgut col·laborar amb la Residència Sant Martí en la celbració d’aquesta Jornada.
Hi assistiran els pacients de la residència i totes aquelles persones que ho desitgin, ja que serà una actuació oberta a tothom.
 El recital de la mezzosoprano Rosa Maria Campasol estarà caracteritzat per la tècnica del classic crossover, l’objectiu del qual és aproximar la música clàssica a tots els públics, gràcies a la combinació d’acompanyaments musicals amb instruments clàssics i electrònics.
La seva intenció és aportar el seu gra de sorra, fent prendre consciència sobre la malaltia, sensibilitzant als assistents sobre la temàtica, apropant la informació als més joves i acompanyant els familiars  dels pacients, en conjunt amb les altres activitats programades per la residència.
L’acte comptarà amb el suport i l’assistència de representants de la Fundació Catalunya Alzheimer, que han apadrinat aquesta I Jornada.


La malaltia d´Alzheimer és la principal causa de demència a nivell global i donat l´augment d´expectativa  de vida de la població, es projecta com un dels problemes de salut pública més rellevants en els pròxims anys.
El 21 de setembre, Dia Mundial de la malaltia d’Alzheimer
Acte:
  Actuació de la mezzosoprano Rosa Maria Campasol a la 
            I Jornada de Cel·lebració del Dia Mundial de l’Alzheimer
Dia   :  21 de setembre de 2011
Hora:  A partir de les 17:30 h
Lloc :  Plaça de l’Església d’Arenys de Munt

Deixa un comentari