Publicat el 04/08/2018

Campanya que forma part del ‘Moviment Aporta!’ per a la reducció de residus i la millora de la recollida selectiva a la vila

Si la primera part de la campanya ambiental va ser el ‘Suma’t al Moviment Aporta!’ que fomenta la recollida selectiva i la millora de la gestió de residus, ara, sota l’eslògan de ‘Restar també Aporta!’, es vol fomentar la prevenció de residus i la reutilització de recursos. Està orientada, per tant, al pas previ a la separació de residus, i de posar en valor aquelles accions que podem portar a terme en el nostre dia a dia per prevenir la generació de residus.

Així s’explica en la carta que els vilatans estan rebent aquests dies a les seves llars i en la qual se’ls informa d’aquests gestos que poden incorporar fàcilment al dia a dia i que també poden consultar en aquest apartat específic del web municipal. En aquest sentit, amb aquesta campanya també es dóna a conèixer una nova proposta totalment nova a Arenys de Mar: l’Aportallibres.
Es tracta d’una iniciativa d’intercanvi de llibres a través de diferents espais públics de la vila.

A través de cinc casetes construïdes per l’alumnat del PTT de fusteria del darrer curs, es podran agafar, intercanviar o deixar llibres de tota mena i que ara esperen nous lectors.
Les casetes s’han instal·lat a la plaça Mare Paula, Parc dels Països Catalans, Parc Fèlix Cucurull, Parc de Can Quintana i platja de la Picòrdia.

La Regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa aquesta setmana aquesta nova campanya .

 

Deixa un comentari