Publicat el 27/12/2015

Tot l´agrupament: caps, nens i pares, dedicaran el matí del primer diumenge després de Reis per fer la recollida d´ampolles, que es durà a terme per tota la vila. Els veïns han de deixar les ampolles de cava buides a la porta de casa perquè puguin ser recollides. 

L´Agrupament Escolta Flos i Calcat ha quedat convocat el diumenge 10 de gener a les 8:30h a la plaça de l´església. Cal que tothom porti el foulard o dessuadora del cau.
Dissabte 9 de gener, NO hi haurà cau. Aquesta activitat ja és una tradició del diumenge següent de Reis, un cop acomiadades les Festes de Nadal. Un grup d´un centenar d´escoltes s´encarrega de recollir les ampolles passant amb cotxes i furgonetes per tots els carrers del nucli urbà. Els veïns només cal que deixin les ampolles a la porta de les cases. 
Com sempre demanem l´ajuda dels nens, pares, avis, tiets, antics membres del cau… que ens puguin venir a donar un cop de mà. Les ampolles de cava que es recullin a totes les cases arenyenques es duran a un contenidor per dipositar-les (aquest any el tindrem de nou).
La finalitat d’aquesta recollida és reutilitzar-les. Es fa només d’ampolles de cava ja que és l’únic tipus d’ampolla que es recicla sencera. Amb aquesta activitat s´espera recollir uns diners que després cada any serveixen per finançar diverses activitats, comprar material, pagar desplaçaments, etc. 

Deixa un comentari