Publicat el 09/09/2016

És el cas de l´espectacle de dansa que tindrà lloc el dissabte 10 de setembre a la sala polivalent del C.C. Calisay. La Cia. Habemus Corpus, dirigida per l´arenyenc Miquel G. Font, ens presentarà Teen time gone, una coreografia que vol convidar a l´adolescent a tenir ganes de veure i viure teatre i dansa per tal de poder reflexionar sobre el seu present i futur i així, educar a un públic jove perquè tingui més interès en les arts escèniques.

Amb una escenografia directa i plena de detalls, i amb un equip artístic de 5 professionals del llenguatge físic, Teen Time Gone és l´escenificació de les contradiccions de la joventut, del camí a triar, de la incomprensió i l´adequació a l´entorn, de la construcció de la identitat i personalitat pròpies i de la transició de l´adolescent d´avui dia cap a l´edat adulta.

S´oferiran dues sessions per a assistir-hi:
A les 6 de la tarda i a un quart de 9 del vespre, mentre que el preu de l´entrada és de 4 euros.

D´altra banda, també dissabte 10 de setembre tindrà lloc el Correfoc per la Llengua, activitat que ja s´ha convertit en habitual en la vigília de la Diada. 

El correfoc començarà a dos quarts de 10 de la nit i el punt de partida serà la plaça de l´Església. Des d´allà farà un recorregut que passarà pel Pas Sota Estudi, sa Clavella, Riera, c. de la Perera, Sant Antoni, Ample i plaça de l´Ajuntament.

I, finalment, el diumenge 11 de setembre, a les 11 del matí, tindrà lloc la tradicional ofrena floral a la senyera. Entitats, associacions, col·lectius, partits polítics, centres d´ensenyament i tots els arenyencs que ho desitgin es donaran cita a la balconada de l´edifici Xifré per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Deixa un comentari