Arenys de Mar. El Papa farà santa la fundadora de la congregació del col·legi La Presentació | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2012

L´alcalde ja ha felicitat el centre d´ensenyament per la notícia. Es preveu que l´acte de santificació de la monja concepcionista Carmela Sallés es faci aquesta tardor.
El papa Benet XVI ha autoritzat la santificació de la fundadora de les germanes de la Immaculada Concepció, les Concepcionistes, la catalana Carlema Sallés, que va néixer a Vic el 1848 i va morir a Madrid el 1911 amb el nom de Maria del Monte Carmeli.
Aquest gener el Papa ha signat el decret en què es reconeix que la monja va intercedir en un miracle i, malgrat la data de canonització encara no s´ha donar a conèixer, es preveu que es produirà aquesta tardor.
Aquesta religiosa va destacar per la defensa de la formació de la dona, independentment de la seva classe social. La seva congregació, dedicada a l´ensenyament, disposa de dues escoles a Catalunya, un centre a Barcelona i el col•legi La Presentació a la nostra vila.

Deixa un comentari