Arenys de Mar. El cap de setmana del 24 i 25 de març es durà a terme la tercera edició de -Cinera, mostra de cinema documental- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/03/2012

Ràdio Arenys ha organitzat aquesta mostra per donar a conèixer el cinema documental amb la projecció de sis obres de gran qualitat.
En aquesta edició de la mostra recuperem l´esperit de donar a conèixer les obres d´autors locals i comarcals com en Lluís Danés, l´Eloi Tomàs, l´Oscar Fernàndez, en Jordi Rovira, en Carlos Sànchez-Llibre així com la de joves valors amb els que mantenim col·laboracions com és la Marta Puig (Lyona). Els  treballs presentats en aquesta edició ens parlen de músics, de gent solidària, de tradicions, d´esperit de superació, de l´esport i el sentiment d´uns colors i de la memòria d´un poble.


Lloc: Teatre Principal, c/ Església, 45-47 – 937 921 183 – 679 089 927
 
info@teatreprincipal.cat  – www.teatreprincipal.cat


Dissabte 24, a les 20 hores:
. Arenys 1920 – 1960, la vida quotidiana.
Director: Josep Bayo. Durada: 80’.
. Love of Lesvian 1999 (como se hizo incendios de nieve y los otros temas con una lupa enfocando a la luna. Directora: Marta Puig (Lyona). Durada: 37 min.
. Camins. Director: Lluís Danés. Durada: 50’


Diumenge 25, a les 18 hores:
. La força d’un sentiment, de Sarrià a Cornellà.
Director: Josep Badell i  Carlos Sanchez-Llibre
. From the streets to the fields (dels carrers al terreny de joc). Director: Josep Badell i Carlos Sanchez-Llibre
. 165 Regent Street. Director: Òscar Fernández i Jordi Rovira. Durada: 53’


Paral·lelament a la mostra hem programat una projecció el divendres a les 15:00 del documental produït per Ràdio Arenys  “Arenys 1920-1960, la vida quotidiana” per als alumnes de 5è i 6è de les escoles públiques de la vila. Amb aquesta activitat volem mostrar als nens i nenes un altre tipus de cinema, el documental i de pas mostrar-los a través dels testimonis del documental com era la vida dels seus avis i besavis.

Deixa un comentari