Publicat el 16/05/2016

Com cada any, Arenys de Mar dedica el mes de maig a recuperar el seu vincle amb les Amèriques i els arenyencs que hi van fer fortuna, amb la celebració del Mes dels Indians. Es tracta de tot un mes en què dediquen una sèrie d´activitats a recordar aquest capítol de la seva història.

Així, el passat cap de setmana dels dies 7 i 8 de maig va tenir lloc la Fira dels Indians a la plaça de
l´Església, amb parades de tota mena i animació temàtica i musical a les tardes.

L´hora del conte de la Biblioteca del 12 de maig enguany va dur per títol Arenyencs i Americanus i va anar a càrrec d´Albert Estengre, mentre que la ruta guiada del 15 de maig va ser la Ruta Arenys Indiana.

D´altra banda, el 20 de maig es farà la Festa Cubana al Mercat municipal i, una setmana després, el 27 de maig, els visitarà el fantasma de l´indià Josep Xifré. Serà amb la visita teatralitzada Cercant el fantasma d´en Xifré, a càrrec de Roger Pou. Hi haurà dues sessions, a 2/4 de 7 i a 2/4 de 8 de la tarda, i les inscripcions cal fer-les a l´Oficina de Turisme.

A més, durant tot el maig el Museu d´Arenys tindrà com a objecte destacat un octant del segle XIX, mentre que la Biblioteca P. Fidel Fita disposarà d´un expositor específic amb llibres relacionats amb la temàtica indians.

Deixa un comentari