Publicat el 21/04/2021

Al tancament del 2021, l’única concessió oficial KIA a Barcelona i propietat de QUADIS preveu l’obertura de tres botigues dedicades en exclusiva a la venda de vehicles seminous i km 0 a Barcelona i la seva àrea metropolitana

Les dues primeres botigues, ja operatives, estan ubicades a Sant Boi de Llobregat i Mataró i, des d’elles AR Motors espera comercialitzar més de 300 vehicles durant 2021

AR Motors, l’única concessió oficial KIA a Barcelona i propietat de QUADIS, ha decidit apostar pel vehicle seminou i ha posat en marxa un pla estratègic d’expansió i desenvolupament focalitzat en l’obertura de nous centres de KIA Okasión per tot Catalunya. Aquest full de ruta compta amb una inversió d’1,1 milions d’euros, i contempla l’obertura de tres botigues a tancament del 2021, dedicades en exclusiva a la venda de vehicles seminous i km 0 de la marca sud-coreana a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Les dues primeres, ubicades a Sant Boi de Llobregat i Mataró, ja estan operatives. Al llarg de 2021 obrirà les seves portes la tercera, que se situarà a l’Hospitalet de Llobregat. AR Motors es converteix així en la concessió amb més centres especialitzats en la venda de vehicles seminous de KIA de tot Espanya.

Per Eduard Valletbo, gerent d’AR Motors, “amb aquesta estratègia de creixement i expansió busquem donar resposta a les necessitats de mercat, que ara mateix demanda vehicles d’ocasió. Per això volem enfortir la presència de KIA Okasión a la regió, oferint així oportunitats de compra a un major nombre de particulars”. Un mercat, el dels vehicles seminous, pel qual AR Motors ja va apostar el 2018 amb l’obertura de la primera botiga de KIA Okasión d’Espanya, ubicada al número 44 del carrer Ciutat de l’Assumpció de Barcelona (La Maquinista). En total, durant 2021 la concessió espera comercialitzar 500 vehicles seminous i de km 0 des de les seves botigues a La Maquinista, Sant Boi de Llobregat i Mataró.

 

KIA Okasión a Mataró i Sant Boi de Llobregat

KIA Okasión Sant Boi de Llobregat és el concessionari amb el qual ha donat inici el pla d’expansió d’AR Motors. Situat al QUADIS Autocentro de Sant Boi (c / Riera Roja, 26), va obrir les portes a finals de 2020 i compta amb una plantilla de 5 professionals i disposa de 300 m2 dedicats a la venda i la postvenda. Des d’aquesta botiga, que reuneix un estoc de 140 vehicles per sota dels 5 anys de matriculació, la concessió preveu comercialitzar més de 200 vehicles durant el seu primer any d’obertura.

Per la seva banda, KIA Okasión AR Motors Mataró acaba d’iniciar la seva activitat amb dos professionals. Amb més de més 350 m2 de superfície, el concessionari es troba a la Ctra. De Barcelona 49-53 a Mataró i ofereix serveis de venda i postvenda.

 

AR Motors, una forta aposta inversora de 3,2 milions d’euros

A més de la inversió de 1,1 milions d’euros que AR Motors ha posat en marxa per a l’expansió de KIA Okasión a Catalunya, cal destacar que, en l’últim quadrienni, la concessió ha dut a terme una forta aposta inversora. En concret, la companyia ha destinat altres 2,1 milions d’euros a la inauguració d’una botiga al carrer Aragó 415; a la remodelació de la seva concessió a La Maquinista; a l’obertura del primer concessionari KIA Okasión a Espanya i a la primera botiga 100% electrificada de KIA a Catalunya. En total, AR Motors suma una plantilla de 100 treballadors i 12 concessionaris oficials, 7 d’ells amb taller, localitzats a la zona de Maresme, Barcelona i Baix Llobregat.

Deixa un comentari