Aquesta setmana, jornada d´atletisme per als escolars de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2012

El 25 i 26 de gener alumnes de les sis escoles de Vilassar de Mar participaran a la jornada escolar d´atletisme, que organitza per quart any consecutiu la Regidoria d´Esports a les pistes de Mataró. L´Ajuntament es fa càrrec de totes les despeses que inclouen el desplaçament en autocar, els monitors i el lloguer de la pista.


El dia 25 assistiran a la jornada els alumnes de sisè de primària de l´escola Pérez Sala i La Presentació i els de quart del Vaixell Burriac. El dia 26 ho faran els de quart de l´Escola del Mar, els de quart i cinquè dels Alocs i els de sisè del Pla de l´Avellà. A les pistes d´atletisme de Mataró, de 9.30 a 12.30 h, faran diferents activitats conduïdes per monitors del Centre Atlètic Laietània, entre elles llançament de pes, de javelina, salt de llargada, d´alçada, cursa de tanques, de velocitat i de relleus.


Aquestes jornades formen part del programa d´esport escolar que la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament porta anys desenvolupant amb els centres escolars del municipi amb l´objectiu de fer arribar als alumnes aquells esports que les escoles, amb els recursos materials i humans de que disposen, tenen poques possibilitats de poder oferir als seus alumnes. Dins d´aquest programa, durant el curs també se´ls ofereix la possibilitat de practicar tennis, tennis taula, judo, bitlles catalanes i vela. En aquest moment també s´està treballant per poder oferir escalada en rocòdrom, aprofitant la recent inauguració del nou equipament del Centre Excursionista Vilassar de Mar.

Deixa un comentari