Publicat el 30/08/2021

Oscar Torres, Symbios i Pink Lemon Valley protagonitzen els vermuts musicals als barris de la ciutat

Després de la pausa d’estiu, els vermuts musicals enceten temporada amb 3 concerts a diferents espais de la ciutat de Mataró i en col·laboració amb les Associacions de Veïns i veïnes de la ciutat així com d’altres entitats culturals i socials.  Si bé els vermuts musicals mantenen l’essència de la seva versió clàssica, la proposta s’ha hagut d’adaptar a la normativa vigent sanitària.
Així, tot i ser un acte gratuït, els assistents hauran de reservar online i amb antelació la seva entrada per tal de mantenir un control de l’aforament així com prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.
Malauradament, i a l’espera d’un canvi de normativa favorable, encara no es podrà disposar de servei de barra en els concerts.

CONCERTS: 

Vermut Musical | OSCAR TORRES
Dia: Diumenge 5 de setembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Casa de la Palmera
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i AAVV Centre.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/vermut-musical—oscar-torres-band/19800/casa-de-la-musica-mataro/web

Comencem temporada de Vermuts musicals amb més ritme i més bon rotllo que mai repetint amb un clàssic de l’escenari musical de la rumba mataronina. Després de ser nomenat millor autor revelació de rumba el 2017 i de realitzar una gira amb més de 200 concerts per tot l’estat espanyol, el cantautor rumber Óscar Torres presenta el 2020 el seu nou espectacle “Que la rumba no pare!”. Un nou show més potent, més rumber i amb molt de ritme. Rumba catalana amb un so més actual que mai, històries quotidianes i problemes socials a ritme de ventilador.

Vermut Musical | SYMBIOS
Dia: Diumenge 19 de setembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12.00h
Preu: Gratuït
Espai: Pati Germanes Bertomeu
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i AAVV Rocafonda.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11832/casa-de-la-musica-mataro/web 

Symbios és un projecte musical que reinterpreta els èxits d’avui i de  sempre amb un estil proper i festiu. Una proposta amb covers des dels  anys 80 i fins a l’actualitat, passant pel rock i R&B internacional, pop  espanyol i èxits de la música en català, tot per gaudir d’una vetllada de  música en directe interpretada amb delicadesa i estil propi.
Formació: Laia Puy-Veu , Daniel Ocón- Teclats , Aleix Burgués-Percussions

Vermut Musical | PINK LEMON VALLEY
Dia: Dissabte 25 de setembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Pati del Cafè Nou
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i Panòptic.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11833/casa-de-la-musica-mataro/web

Pink Lemon Valley es un grup mataroní emergent de música indie amb traces pop, rock i funk. Amb dos temes propis i un repertori de versions variat, tenen ganes d’innovar i mostrar al món el seu projecte.

Els Vermuts musicals tenen un canal d’Instagram on els seguidors poden seguir la programació mensual així com un canal de comunicació propi per a estar al dia de les novetats o canvis d’última hora. Per formar-hi part només s’ha de fer arribar un WhatsApp al número 722 353 418 expressant la voluntat d’entrar al grup de difusió.

Redacció
Imatge i Font: Casa de la Música de Mataró

 

 

 

 

Deixa un comentari