Publicat el 21/03/2018

Aquesta activitat neix amb la voluntat d’assentar-se al calendari de fires de la ciutat, i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del nucli antic, donant protagonisme a un producte de gran tradició a la comarca com és el vi

El diumenge de rams Premià de Mar celebra la primera edició d’una fira dedicada al vi i al bon menjar amb la participació d’establiments locals, que proposaran diferents combinacions de vi i tapes, i que comptarà també amb la participació d’altres expositors de productes de qualitat.

Els carrers de Sant Antoni i de la Plaça, tots dos al nucli històric de Premià de Mar, serviran d’escenari el proper diumenge, dia 25 de març, per als actes centrals de la Setmana del Vi i del Maridatge que se celebra per primera vegada en aquest muncipi del Maresme.
Aquesta activitat neix amb la voluntat d’assentar-se al calendari de fires de la ciutat, i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del nucli antic, donant protagonisme a un producte de gran tradició a la comarca com és el vi.

Així, el diumenge entre les 10 del matí i les 5 de la tarda, tindrà lloc la Fira del Vi i del Maridatge en la qual els visitants hi trobaran diverses parades on podran tastar i compar vins de les millors DO de l’Estat, a més d’altres productes d’artesania alimentària de qualitat.
El plat fort de la fira serà l’Enotast:  A la una del migdia al pati de Can Roura acollirà un tast de vi de la DO d’Alella maridat amb diverses tapes d’establiments d’hostaleria de la ciutat.
L’activitat comptarà amb la participació d’un enòleg que ajudarà els presents a apreciar els matisos del vi d’aquesta DO. Els tiquets es podran adquirir a establiments del nucli antic a un preu de 7 euros.

A banda de les activitats de diumenge, la Primera Setmana del Vi i del Maridatge, acull diverses propostes culturals protagonitzades per l’òpera ‘Il Convito’, que es representarà el dissabte 24 de març a l’Espai l’Amistat, i que es desenvolupa al volant d’una taula on no falta el vi.
A la mitja part, amb un preu de 3 euros, s’oferirà al públic un maridatge de vi de Glaç i galetes. A banda d’aquesta i de l’Enotast, la resta d’activitats de la primera Setmana del Vi i del Maridatge seran gratuïtes.

Més info: www.premiademar.cat

Dia: Diumenge 25 de març
Hora:  de 10.00 a 17.00h
Lloc: carrers de Sant Antoni i de la Plaça, tots dos al nucli històric de Premià de Mar,

Deixa un comentari