Publicat el 31/10/2021

La Diputació de Barcelona torna a organitzar tallers de “Cuina sense pares” presencials, després que aquesta activitat s’hagués de posposar a causa de l’alerta sanitària del coronavirus

Durant aquest novembre es realitzaran 47 tallers a 18 municipis de la província de Barcelona: Torrelavit, Pacs del Penedès, Mataró, Terrassa, Calella, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Cervelló, Castellbell i el Vilar, Premià de Mar, Santa Eulàlia de Ronçana, Cabrera de Mar, Sant Julià de Vilatorta, Lliçà de Vall, Esplugues de Llobregat, Santa Maria de Palautordera, Martorelles, Vallbona d’Anoia i Llinars del Vallès.

Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal d’Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Tallers que es portaran a terme al Maresme:

Cabrera de Mar
. Divendres 19, a les 17.45h a Can Martinet Punt Jove (Av. Pare Jaume Català).

Calella
. Dimarts 9, a les 18h, a l’Auditori Can Saleta (c/ Sant Jaume, 225 – 229).

Mataró
•  Dimecres 3 es realitzaran 2 tallers, a les 9h i a les 11h al Mercat de la Plaça de Cuba
•  Divendres 5 es realitzaran 2 tallers, a les 9h i a les 11h al Mercat de la Plaça de Cuba
•  Dimecres 17 es realitzaran 2 tallers, a les 9h al Mercat de la Plaça de Cuba i a les 11h al Centre Formació.
•  Divendres 19 es realitzaran 2 tallers, a les 9h i a les 11h al Mercat de la Plaça de Cuba
•  Dimecres 24 es realitzaran 2 tallers, a les 9h i a les 11h al Mercat de la Plaça de Cuba
•  Divendres 26 es realitzarà un taller, a les 9h al Mercat de la Plaça de Cuba

Premià de Mar,
. Divendres 12, a les 17h, al  Punt d’Informació Juvenil (c/de la Plaça, 65)

Els tallers de “Cuina sense pares” responen a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3. Salut i Benestar. “Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats”. 

Redacció
Imatge i Font: Diputació de Barcelona

 

 

Deixa un comentari