Publicat el 25/06/2018

És un taller obert a dissenyadors de moda, dissenyadors tècnics tèxtils i dissenyadors d’altres disciplines com l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny de producte…

Del 2 al 7 de juliol, el CRTTT – Escola de Teixits, acull l’activitat Transitory Textiles, un workshop internacional a nivell universitari organitzat per l’EURECAT i Elisava, l’escola universitària de disseny i enginyeria amb seu a Barcelona. És un taller de treball internacional obert a dissenyadors de moda, dissenyadors tècnics tèxtils i dissenyadors d’altres disciplines com l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny de producte… amb experiència en el treball amb estructures tèxtils o amb el cos humà.

El grup participant serà guiat per dos dissenyadors holandesos, Pauline Van Dongen i Harm Rensink. La primera és una dissenyadora especialitzada en els teixits intel·ligents i en l’aplicació de la tecnologia al tèxtil. Rensink és un artista original i polifacètic, que vesteix espais jugant amb els sentits i les sensacions.

També hi participaran els tècnics del Centre de Recerca i Transferència en Tecnologia Tèxtil – Escola de Teixits de Canet.

L’Escola de Teixits de Canet de la Diputació de Barcelona va iniciar, el 2007, un procés de canvi radical de model d’activitat: l’escola universitària de la Universitat Politècnica de Catalunya es reconvertiria en un Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT), fruit del conveni signat entre la Diputació, la Fundació Tecnològica Cetemmsa i els ajuntaments de Canet i de Mataró. Aquesta trajectòria culminaria el 2011 amb l’última promoció d’enginyers tècnics formats a Canet.

Escola de Teixits de Canet. Plaça Indústria, 1, Canet de Mar, A/e:crttt@diba.cat  Tel. 937 94 01 50 – http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=3082#

 

 

Deixa un comentari