Publicat el 13/03/2014

Mataró vol augmentar aquest estiu el ventall de serveis i activitats a les platges amb noves ofertes recreatives, nàutiques i comercials, entre altres, que l’Ajuntament preveu adjudicar per concurs.
Els nous serveis volen complementar els existents, amb l’objectiu que suposin un motiu més per visitar les platges de la ciutat i a la vegada promoguin noves activitats econòmiques per generar ocupació.
Precisament, la instal·lació davant de la platja del Varador d’una plataforma recreativa flotant és una de les novetats més destacades per a la propera temporada de bany. Tindrà un mínim de 200 m² i un màxim de 805 m², estarà abalisada i comptarà amb servei de socorristes propi i una guingueta a la sorra. També a la platja del Varador, al costat del passeig, es preveu la instal·lació de llits elàstics per a lloguer puntual i temps determinat. Aquesta activitat recreativa ocuparà una superfície de 50 a 180 m².
D’altra banda, pel que fa a les activitats nàutiques, s’han previst un servei de lloguer d’embarcacions sense motor a la platja del Varador, ocupant de 20 a 1.000 m², i un altre per a embarcacions de menys de 4 metres d’eslora al costat de l’espigó a la platja de Ponent, ocupant entre 20 i 150 m². També una zona de varada de planxes de surf, caiacs o similars en prestatgeries a la platja de Sant Simó.
A més, les platges tindran diferents punts de lloguer de gandules i para-sols. En concret, es preveu 1 a la platja de Ponent, 5 a la del Varador, 2 a la del Callao i 1 a la platja de Sant Simó.  Així mateix hi haurà servei de consignes per guardar objectes a les platges del Varador (5 punts) i Callao (2 punts). Igualment es planteja la possibilitat d’instal·lar 2 punts de lloguer de vehicles sostenibles (bicicletes, segways, rickshaws…), que estarien instal·lats a les platges del Varador i el Callao. Per últim, l’Ajuntament també ha previst 1 punt de venda de productes de bany a la platja del Varador.

Deixa un comentari