Publicat el 31/07/2020

Una nova manera de gaudir de la natura i del municipi fent les quatre rutes autoguiades que actualment es poden fer per tal de poder conèixer Canet de Mar i el seu entorn natural i arquitectònic

Aquestes rutes de senderisme, de diferents graus de dificultat, durada i recorregut, et portaran per rials, boscos i rieres del municipi. Per tal de poder gaudir d’una millor experiència es recomana descarregar l’APP de Natura Local  (https://naturalocal.net/ca) abans de començar la ruta. En aquesta aplicació hi podràs trobar tota la informació en català, castellà,  anglès i francès.

UN TOMB PER CANET
Del modernisme a la fauna dels rials

Us proposem fer un tastet de Canet de Mar, per un recorregut circular senzill, on descobrirem el modernisme urbà, l’arquitectura de les cases dels indians i, de tornada, ens endinsarem en el paisatge rural trescant per un rial que, de manera natural ens mena a la platja. Acabarem passejant pel passeig de mar fins a arribar de nou al centre urbà.
Dificultat: Familiar
Distància: 3.60 km
Temps: 55 minuts

VOLTANT EL TERME DE CANET DE MAR
Carenejant pels contraforts litorals del Montnegre

Us proposem una ruta fàcil, però una mica llarga si no esteu acostumats a caminar, per copsar les primeres alçades de la Serralada Litoral, gaudir de les vistes i descobrir els ambients i paisatges forestals de Canet de Mar.
Dificultat: Mitjana
Distància: 9 km
Temps: 3 hores i 15 minuts.

RUTA CANET – SANTA FLORENTINA – LA CREU
Boscos i rieres

El santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia i el Castell de Sant Florentina són dues esplèndides mostres arquitectòniques de Cant. La ruta ens portarà per la riera de l’Aubó entre canyissars fins  a arribar a les suredes i pinedes dels turons que envolten Canet. Des de la Creu de Pedracastell tindrem unes magnìfiques vistes de la vila.
Dificultat: Fàcil
Distància: 9,16 km
Temps: 3 hores.

RUTA CANET-LA CREU
Rieres i balcons

Pel rial dels Oms, entre canyissars i vegetació abundant pujarem als turons que envolten Canet fins assolir una altitud pròxima als 300 metres, fins arribar a la Creu de Pedracastell, extraordinària talaia de l’Alt Maresme i de Canet de Mar.
Dificultat: Fàcil
Distància: 6.35 km
Temps: 2 hores.

Més informació https://canetdemar.cat/ARXIUS/Notis/coronavirus/Document_rutes_Canet.pdf

Deixa un comentari