Publicat el 01/07/2017

Tot l’alumnat de Vilassar e Mar que ha format part de l’Efecte Jove, on es van arribar a presentar cinc propostes, ha participat activament en l’organització del projecte final.

Aquest diumenge 2 de juliol, a la plaça de l’Ajuntament, es materialitzen els projectes guanyadors de l’Efecte Jove, iniciativa de la Regidoria de Joventut amb l’alumnat de 1r de batxillerat dels dos instituts per implicar-los amb el municipi creant projectes vinculats amb allò que no els hi agrada del seu entorn.

Les dues propostes guanyadores, Obre els ulls i Sense nom, s’han convertit en un sol projecte anomenat Allibera’t, que recull els objectius dels projectes inicials: conscienciar sobre com pot afectar a l’autoestima dels joves els cànons de bellesa i les malalties mentals i donar visibilitat a les emocions.

La programació dels actes, que començarà a les 21 h, inclourà diferents activitats, obertes a tothom, entre les quals hi hauran: globus, pintacares amb pintura fluorescent, mural d’expressió lliure, photocall, música, visualització de l’audiovisual sobre emocions invisibilitzades i canons de bellesa, performance per ensenyar el treball amb fotos sobre les parts del cos que els joves més han sentit criticades (per reflexionar sobre el tema). una ruixada amb aigua…

 

Deixa un comentari