Aquest diumenge 28 d´octubre, passejada contra el càncer de mama a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/10/2012

Llavaneres contra el Càncer organitza aquest diumenge 28 d´octubre la 5a Caminada contra el càncer de mama, que l´any passat va aplegar 160 persones. Després de quatre edicions enfilant cap el Montalt, en aquesta ocasió es proposa baixar a mar. Guiats pel president d´El Casal de Llavaneres, Andreu Díaz, els participants aniran el port Balís i Pins Mar, i tornaran a pujar al poble gaudint de l´entorn agrícola de les Cinc Sènies. La comitiva es trobarà a les 8 del matí a la glorieta del passeig de la Mare de Déu de Montserrat.
Tots els participants rebran com a obsequi un mocador commemoratiu, un entrepà i una ampolla d´aigua. Hi haurà, a més, repartiment de samarretes. A la tornada, cap a les 12.30 hores, s´oferirà un aperitiu popular i es farà un sorteig de regals.
La caminada és una de les activitats que organitza durant l´any l´entitat Llavaneres contra el càncer en la seva tasca de recaptació solidària a favor de la investigació contra aquesta malaltia. En aquesta activitat hi col·labora El Casal de Llavaneres.
Concentració a les 8.00 hores i sortida a les 9.00 h . Lloc: Passeig de la Mare de Déu de Montserrat
Recorregut: visita al front marítim i descoberta de rials, amb Andreu Díaz


Inscripcions: Anticipada: 7 euros; fins divendres 25 d´octubre, a la botiga Salomé (al carrer de Munt)
El mateix dia: 8 euros
Els recorregut és de 9 quilòmetres i la durada aproximada de la caminada seran dues hores.

Deixa un comentari