Aquest diumenge, 19 de febrer, es disputa la primera Cursa Badalona Running - Memorial Luis Condon | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/02/2012

L’associació Badalona Running fa una aportació econòmica a la investigació contra la leucèmia d’un euro per cada inscripció


Aquest diumenge, 19 de febrer, a les 9.30 hores, a la rambla del Gorg de Badalona, es donarà el tret de sortida a la primera Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon, que té una distància de deu quilòmetres i que recorre els llocs més emblemàtics de la ciutat.


El circuit, pensat tant per a corredors que es volen estrenar en la distància com per a corredors habituals, comença a la rambla del Gorg, continua pel port, el litoral badaloní, el parc de Can Solei – Ca l’Arnús, el passeig de la Rambla, el centre de la ciutat i acaba, de nou, a la rambla del Gorg.


L’esdeveniment compta amb més de 1.300 corredors inscrits, entre els quals s’hi troben esportistes i professionals amb un destacat currículum esportiu com Roger Roca, campió del món de duatló; el triatleta badaloní subcampió d’Europa sub-21, Jordi Garcia Gràcia; el guanyador de la darrera Desert Run del Sàhara, Jesús Valle, o Mohamed Bounuoa, guanyador absolut de la cursa del Dimoni de 2010.


Entre els inscrits també cal destacar la presència del campió de Catalunya dels 10.000 metres en pista l’any 2011, Ignacio Ávila, o el guanyador de la Cursa de la Mercè 2011, Sergio Enríquez.


A més dels esportistes d’elit han confirmat la seva presència a la BDN Running el periodista de Televisió de Catalunya, Xavier Bonastre, aficionat a l’atletisme, o l’exjugador de bàsquet i comentarista esportius, Rafael Jofresa.


La Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon va exhaurir les inscripcions en només dues setmanes. La competició compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i amb la col·laboració de més de trenta-cinc empreses.


Aquesta primera edició de la Badalona Running està dedicada a la memòria de Luis Condon, esportista badaloní mort recentment a causa d’una leucèmia, als 40 anys, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Germans Trias i Pujol.


Recordem també que l’associació Badalona Running aporta a la Fundació Badalona Contra el Càncer i a l’Institut de recerca contra la leucèmia Josep Carreras, un euro per cada inscripció. Aquests diners aniran destinats a la investigació i a la dotació de millor tecnologia per a la lluita contra aquesta malaltia.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i el regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, juntament amb altres regidors del consistori badaloní, assistiran a l’acte de lliurament de premis que es farà a la rambla del Gorg, a les 11.10 hores.

Deixa un comentari