Publicat el 26/02/2016

Els aficionats al patinatge artístic tenen una cita imprescindible, aquest dissabte 27, amb la seva televisió local. I és que gràcies a la retransmissió de La Xarxa, amb la realització de Canal Blau TV, els especatdors del canal M1TV i altres televisions locals del país, podran veure-hi en directe el desenllaç del Campionat d’Espanya de Grups de Xou Grans que tindrà lloc al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

Set equips catalans aspiren al títol
Durant la retransmissió es podrà veure l’actuació dels 11 equips amb opcions a títol, set dels quals són catalans. El Club Patinatge Artístic Olot, recentment proclamat campió de Catalunya i vigent campió del món és el gran favorit a guanyar la prova. La resta d’equips catalans buscaran donar la sorpresa. 
Al marge del títol, tant els olotins com el Club Patinatge Artístic Girona, el Club Patinatge Artístic El Masnou, el ClubPatinatge Artístic Sarrià, el Club Esportiu Malgrateny de Patinatge Artístic, el GEIEG de Girona, el Club Patí Tordera, el Club Patinatge Artístic Roda de Ter i el Patinatge Artístic Mataró buscaran ocupar les places classificatòries per als campionats d´Europa i del Món. 

En directe per televisió i internet 
La retransmissió començarà a les 19.30h. La narració anirà a càrrec de Jordi Martí, director de Canal Blau TV, amb els comentaris i l’anàlisi tècnica de Mari Carmen Garcia, entrenadora del Club Patinatge ArtísticVilanova. La periodista Anna Freixa, per la seva banda, recollirà des de la pista el testimoni d’entrenadors i participants.
També es podrà seguir en streaming a www.laxarxa.com, m1tv.cat/directe i per xarxes socials amb l´etiqueta #XousLaXarxa.

Deixa un comentari